martes, 23 de febrero de 2010

Entrega de premis de la Copa Catalana de Resistència 2009

El passat dissabte 20 de febrer va tenir lloc a Reus l'acte d'entrega de premis de les marxes tècniques regulades i de la Copa Catalana de Caminades de Resistència 2009. L'acte, que el presidí el nou president de la feec, va començar amb un petit viatge en forma de video que el company Capdevila havia realitzat a través de la seva incansable maquina fotogràfica al llarg de totes les probes que componen la CCCR. Qui més qui menys s'hi va trobar retratat en més de una ocasió i rememorava les experiencies visquedes d'aquelles instantanies amb els company que tenia al costat.

Seguidament, i després de uns breus parlaments de les autoritats es passa a l'entrega de premis de la Copa del 2009. Començaren amb els premiats de les marxes técniques regulades, i seguidament es va seguir amb els premiats amb els de la CCCR. Abans de repartir els galardons del 2009, se'mva fer entrega, juntament amb dos marxadors més del trofeu de l'any anterior, ja que al 2008 se'ns va donar trencat degut a uns problemes de logística.


Seguidament es va començar amb l'entrega de premis dels trofeus corresponents als campionats individuals del 2009. Aquest any no es tractava de cap trofeu, sino de una simple medalla i una plaqueta amb el nom i l'equip. La veritat és que si comparem els trofeus aconseguits al 2007, 2008 i 2009, la progessió de la qualitat del trodeu va disminuïnt. Però bé,això només és una opinió personal, i l'important és obtenir el reconeixement per haver pogut completar més de 1000 km corrent i caminant pels senders del nostre país.


Seguidament es va fer entrega del Campionat de catalunya, on l'equip en el que estava al 2009 (UECANOIA) va tornar a assolir la 1º posició per 3º vegada consecutiva. A cada un dels components de l'equip que vam aconseguir el galardó també se'ns va fer entrega d'una medalla (rèplica exacte de la que ens havien donat per la CCCR).

I finalment va haver-hi l'entrega al millor equip, que també s'ho va endur el meu equip al 2009, UECANOIA. Enguany, però, he canviat d'equip i intentaré ajudar al CEI durant el 2010 a aconseguir tots els exits que he aconseguit durant aquests anys a UECANOIA. La veritat es que aquest any no em plantejo fer la copa, ja que l'objectiu es el UTMB, però si que la utilitzaré com a test per valorar la meva condició de cara al gran repte.

Començaré les proves de resitència a Selva del Camp, a finals de març després d'haver passat un dels primers test de la temporada, la marató de Barcelona.
Josep Bosch Collado

No hay comentarios:

Publicar un comentario