martes, 2 de marzo de 2010

II Marató Pirata Vall del Congost

Corrien prop de un quart de vuit del matí del dissabte quant novament ens trobavem amb els Hoko boys a Aiguafreda per tornar a fer el recorregut de la Marató de la Vall del Congost. Aquest cop també se'ns hi ha sumat la carme, companya de la Dolo a la Marathon des Sables.

La idea era aquest cop arribar a completar el recorregut de la marató, ja que l'última vegada ens vam deixar el tram final.

Comencem a bon ritme, sense pressa, però sense pausa. El dia ha sortit tapat i de tant en tant s'escapa alguna gotellada, però de moment no hi ha ni rastre dels forts vents previstos per aquest cap de setmana. Quant arribem al punt de la mitja marató, portem gairabé 5 hores de ruta, una pel menys temps que el primer cop que vam venir. Ara però cal fer la part dura de la marató, la pujada al tagamanent i a la trona. Un cop som a dalt del Tagamanent, ens parem a dinar, doncs avui hi ha obert el restaurant de dalt el cim. Ens hi estem més estona de la que ens pensavem, així que a correcuita reprenem el cami. En la baixada cap al poble, el Manolo pateix una estrevada muscular, cosa que el merma molt fisicament. Tot i això, en calent es capaç de mantenir el nostre ritme, i és només baixant quant es troba més mermat. Arribem al punt que desconeixem, la part final del recorregut. A partir d'aquí em fan prendre la iniciativa, doncs soc el que porto el track. Tot i això, em despito en alguna ocasió, fet que ens fa fer un parell de quilometres mes del compte.

Finalment però, i amb la llum dels frontals acabem arribant a Aiguafreda, després de 12 hores de ruta, 6500 m de desnivell acomulat i 51 km a les cames. No està malament per preparar la marató de Bacelona, d'aquí 7 dies.Tot i això, caldrà millorar bastant ja que el temps límit per completar-la és de només 9 hores. Tocarà possar-se les piles...

Dades GPS:
http://connect.garmin.com/activity/25778123

Josep Bosch Collado

No hay comentarios:

Publicar un comentario