martes, 9 de febrero de 2010

No participació a "La Mitja" 2010



Finalment, i després de unes hores d'incertesa prenc la decissió de no participar en la 24º edició de la mitja de Granollers. Finalment opto per aquesta opció més conservadora ja que les angines que porto arrossegnat des de feia 3 dies així m'ho fan veure.
Tot i això decideixo anar fins a Granollers ja que molts dels companys del CEI i els "Bové Boys" hi pendran part. D'aquesta manera també vaig contribuir a la carrera, possant-me a l'altre costat i animant a tots els companys a assolir els seus objectius.
Els més ràpids, els "Bové Boys" entorn de 1h i 20 min, preparant-se de manera espectauclar per la marató de Barcelona de principis de Març. Després els membres del CEI, entraren en diferents temps en un ample interval que va anar des de 1h 23min fins a 2h i 20 min.
I finalment dinar a la Fonda amb els "Bové Boys" compartint un bon àpat i una bona xerrada dels plans més inmediats.
Com a conlusió dir que tot i que estava en condicions d'haver pogut correr, no vaig arriscar, ja que aquestes molestties que tenia en forma d'angines, les hagués pogut tranformar en un bon problema, si al final de carrera hagués agafat fred...A més també va anar bé per deixar descansar els meus adolorits bessons, molt sobrecarregats per tot el treball acomulat de cara a marató. Veurem la setmana vinent com trampegem la Viladrau-La Garriga. Fins llavors tocarà cuidar-se.
Josep Bosch Collado

No hay comentarios:

Publicar un comentario