domingo, 23 de mayo de 2010

Travessa del Montseny 2010

Corrien un quart de 4 del matí quant aquest cop sonava el desperatdor. Molt dora i sense haver descansat gaire degut a la incomoditat de dormir en un sofà. Amb la Lourdes enfilem camí a granollers on deixarem un cotxe al costat de l'estació de tren que recollirem al finalitzar la marxa.

Cop que anem un pel tard (as usually), acabem sortint 15 minuts més tard del previst, enganxant tots els taps que es formen al principi d'aquesta marxa. Comencem a pujar al Tagamanent, molta gent per tot arreu, tant pujant com baixan, la cual cosa fa que tardem mes del compte per fitxar. Un cop al pla de la calma, mirem de trotar de tant en tant, enganxant al grup del presi, el paco i tota la colla. Parlem una estona amb ells i seguim avançant. En aquest punt se'ns ajunta l'ivan, que també està preparant el UTAV. Arribem a collformic,i sense entretenir-nos massa enfilem cap al cim del matagalls. Començo la pujada tranilament a un ritme cómode, i a mitja pujada intento un canvi de ritme, per probar sensacions. Vaig a tope a 155-160 ppm i sense afluixar corono el cim del matagalls. Allà espero l'arribada dels meus companys i seguim la marxa. Baixem Matagalls i l'ivan s'escapa, mentre que la Lourdes i un servidor ens agafem la baixada amb molta precaució, doncs els dos portem els turmells "tocats".
A st Marçal, podem tornar a posar ritme i passem la meitat del recorregut amb poc mes de 4 h de marxa. Tot i haver trobat taps, encara portem un bon ritme. Just deixem l'avituallament per pujar a les agudes, trobem el grup del Maurici i Xavi, que ens venen perseguint des de la sortida. Ens veiem pujant les agudes!! La pujada la fem igual que la baixada del matagalls, amb molta precaució, doncs es una pujada molt tècnica. Ens atrapen el grup de piteus, i amb ells fem el que falta de marxa. Coronem agudes i Turo de l'home, i a partir d'aquí pràcticament es tot baixada fins a Gualba. Com que ens ha enganxat el grup de piteus, fem la baixada de forma molt relaxada tot explicant un no parar d'anèdotes.

Acabem arrbant els 4 junts a Gualba, on esperen les parelles dels piteus, acabant la marxa amb 9h i 54 min. Anem a l'estació de Gualba, i des d'allà a a Granllers amb el tren. Total, acabo arribant a casa a quarts de vuit del vespre, amb el temps just per sentir com el barça torna a guanyar la Lliga.

Dades GPS
Josep Bosch Collado

No hay comentarios:

Publicar un comentario